Contact

Koninklijke Vereniging "Het Nederlandse Trekpaard en De Haflinger"
Westeind 5
5245 NL Rosmalen

Telefoon : 073-621 85 01        E-mail: info@kvth.nl 

IBAN-nummer NL08 RABO 0179 944 223    Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 40409914

 

Het stamboekkantoor is geopend en telefonisch bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10u tot 12.30u en van 13.30u tot 16u . Het verzorgt de administratie en alle stamboekzaken van de KVTH en is ook registratie-en administratiekantoor voor het Nederlands Connemara Pony Stamboek en de Vereniging Nederlands Ezelstamboek.

 

Landelijk organiseren wij eind januari de Hengstenkeuringen en begin september de Elitemerrie- en veulenkeuring. Voor meer informatie over de Centrale Keuringen, kunt u contact opnemen met onze regiosecretariaten in Noord, Oost, Zuid en West. U vindt hun adressen op deze website onder het kopje 'Regio's'.

 

Het secretariaat van de vereniging staat onder leiding van de secretaris-penningmeester (secretaris@kvth.nl) en enkele parttime medewerkers.

Indien u persoonlijk langs wilt komen op kantoor, kan dat  alleen op afspraak. Vanaf 1 mei 2022 is het niet meer mogelijk om contant facturen af te rekenen op het stamboekkantoor. Graag alles per bank overmaken.

 

Opzeggen van lidmaatschappen of abonnementen: schriftelijk voor 1 december, wij sturen u altijd een bevestiging (mag via e-mail naar: info@kvth). Zegt u na 1 december of in januari op, dan bent u conform onze statuten nog het hele lopende jaar contributie verschuldigd.

 

Naast onze door de RVO toegekende fokkerij erkenning beschikken wij ook over een officiële erkenning als Paarden Paspoort Instantie (PPI). Wij mogen zorgen voor de Identificatie & Registratie van alle paarden en paardachtigen in Nederland. Dus ook paarden zonder stamboekpapieren (registerdieren) zijn welkom: ook voor niet-leden! U betaalt daarvoor wel een ander tarief: zie hiervoor onze tarievenlijst.