Nieuwsitem

Geannuleerd!!! Centrale keuring Trekpaarden Regio Zuid

16-10-2020

Geannuleerd!! Centrale keuring Trekpaarden Zuid.                                      19-10-20

Op 14 oktober hebben we u bericht over de stand van zaken aangaande onze Centrale Keuring Trekpaarden, welke we op dat moment binnen alle dan bekende en opgelegde beperkingen door konden en wilden laten gaan.
We hebben vanmorgen aanvullende eisen van de manege ontvangen, die voor ons en de inzenders niet uit te voeren zijn bij het houden van een volwaardige Centrale Keuring Trekpaarden. Derhalve blijft het op 31 oktober a.s. beperkt tot het uitvoeren van de stamboekopname van de opgegeven paarden.
De overige rubrieken vervallen.

We vertrouwen op uw begrip voor dit lastige besluit en hopen u in 2021 weer te verwelkomen
op onze volwaardige Centrale Keuring Trekpaarden.  Blijf gezond!

Het tijdschema voor de stamboekopname ontvangen de deelnemers later.
Deelnemers mogen vanaf 1,5 uur voor opname van het paard, tot een uur na opname van het paard op het terrein van de manege aanwezig mogen zijn.
Er vindt dus geen plaatsing plaats.
Uiteraard gelden de overige corona maatregelen ook nog steeds op de 31e. Hierover berichten we de deelnemers aan de stamboekopname tegelijkertijd met het tijdschema van de dag.Laatste nieuws Centrale keuring Trekpaarden!!!!                                    16-10-20

De afgelopen tijd hebben we overleg gehad met diverse instanties, waarbij duidelijk is geworden dat op 31 oktober GEEN publiek is toegestaan.
De inzenders hebben inmiddels nadere informatie ontvangen. Vooralsnog werken wij verder aan de organisatie van de Centrale Keuring.

Mocht er nadere informatie zijn, dan delen we die meteen met jullie!!


Beste leden,                                                                                                         30-09-20

Maandagavond zijn er door de regering aanvullende maatregelen kenbaar gemaakt in de bestrijding van het Coronavirus, welke voor 3 weken gelden. We merken als bestuur van de KVTH regio Zuid dat er veel vragen zijn over het al dan niet doorgaan van onze  Centrale Keuring voor Trekpaarden op 31 oktober in Someren.  Daarom ons standpunt per heden: wij blijven het maximaal mogelijke doen om te zorgen voor een volwaardige Centrale Keuring Trekpaarden, waarbij we uiteraard rekening te houden hebben met de dan geldende beperkingen als gevolg van Corona.

Tot de sluitingsdatum van 5 oktober kunt u uw paarden nog aanmelden en verzoeken doen om op de lijst te komen om als publiek aanwezig te zijn. Na-aangiften van paarden is dit jaar niet mogelijk omdat we precies moeten weten hoeveel paarden, eigenaren en toeschouwers we op 31 oktober verwachten. Dat hebben we nodig om in overleg te treden met de gemeente om toestemming te krijgen.
Nadat we contact hebben gehad met de gemeente en een bestuursbesluit hebben genomen, verneemt u van ons over invulling van de dag.  

Dus geef uw trekpaarden op voor 5 oktober via het eerder toegestuurde opgaveformulier. Dit kan dit jaar alleen per post en per mail. Zorg tevens voor volledige betaling voor 5 oktober, want dan nemen we uw inschrijving in behandeling en mee in ons overleg met de gemeente. Uiteraard krijgt u uw geld terug indien we zouden moeten besluiten om geen volwaardige centrale keuring te houden.

Wij vertrouwen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,
Rianne van den Broek - Tomassen
Secretaris KVTH regio Zuid

Onze partners