Nieuwsitem

Nationale Keuring- en Sportdagen & Nationale Veulen- en Elitekeuring 2022

22-06-2022

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus a.s. zullen de Nationale Keuring- en Sportdagen 2022 plaatsvinden op het outdoor-terrein van PSC Lichtenvoorde, Weijenborgerdijk 34, 7134 NK Vragender.
Op vrijdag zullen de sport- en bestgaande rubrieken voor zowel Trekpaarden als Haflingers worden verreden. Zaterdag vinden de exterieurkeuringen voor beide rassen plaats.
Vanaf 24 juni tot en met 17 juli a.s. is het mogelijk om uw aanmelding (bij voorkeur online via mijn KVTH) te doen.
Uitzondering hierop is de deelname aan de rubrieken Haflingerveulens en merries die geselecteerd zijn voor de Elitekeuring: Zij worden uitgenodigd voor deelname.
Uit kosten-en organisatorisch oogpunt is het helaas niet mogelijk om zelf of met uw paard te overnachten op het terrein van PSC Lichtenvoorde. In de omgeving zijn er wel diverse overnachtingsmogelijkheden.
Verder is besloten dat zowel de Nationale Veulen- als de Elitekeuring voor Haflingers eveneens op zaterdag 27 augustus aan dit evenement toegevoegd zal worden.

Deelname aan de exterieurrubrieken tijdens de Nationale Keurings- en Sportdagen 2022  is mogelijk voor alle leden van de KVTH met Haflingers en/of Trekpaarden die zijn ingeschreven bij de KVTH. De paarden dienen op naam te staan van de eigenaar. Inschrijving bij voorkeur via de website door in te loggen op “mijn KVTH”. Wilt u liever schriftelijk aanmelden dan kunt u een inschrijfformulier aanvragen via: nks2022kvth@gmail.com. Inschrijven is mogelijk tot 17 juli, inschrijfgeld per rubriek bedraagt € 15,00 per paard. De volledige voorwaarden voor deelname aan de exterieurrubrieken tijdens de Nationale Keurings- en Sportdagen 2022 vindt u op www.kvth.nl.

Deelname aan de Sportrubrieken tijdens de Nationale Keurings- en Sportdagen 2022 is mogelijk voor alle leden van de KVTH met Haflingers en/of Trekpaarden die zijn ingeschreven bij de KVTH, leden van De Aangespannen Haflinger en niet-leden. Er kunnen twee KNHS-dressuurproeven per combinatie gereden worden. Inschrijfgeld voor elk onderdeel bedraagt € 12,50. Niet-leden van KVTH of DAH zijn ook welkom met hun Trekpaard of Haflinger tegen een geringe meerprijs per onderdeel en nemen geen deel aan kampioenschappen. Inschrijving voor alle sportrubrieken kan via de link op www.kvth.nl. Inschrijven is mogelijk tot 17 juli. De volledige voorwaarden van deelname aan de sportrubrieken tijdens de Nationale Keurings- en Sportdagen 2022 vindt u op www.kvth.nl.
Inschrijven sportrubrieken Trekpaarden en Haflingers 
Inschrijven Nationale keuring bij voorkeur via "Mijn KVTH"

Rubrieken NKS 2022 .pdf

Reglementen NKS 2022 exterieurrubrieken.pdf

Reglementen NKS 2022 sportrubrieken.pdf
.Onze partners