Nieuwsitem

Aanmelden verlengd!! NKS 26 en 27 Augustus

02-08-2022

Nationale Keuring- en Sportdagen & Nationale Veulen- en Elitekeuring 2022
Op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus a.s. zullen de Nationale Keuring- en Sportdagen 2022 plaatsvinden op het outdoor-terrein van PSC Lichtenvoorde, Weijenborgerdijk 34, 7134 NK Vragender. Ondanks het tegenvallende aantal aanmeldingen voor de exterieurkeuringen van Trekpaarden en Haflingers op zaterdag 27 augustus 2022 heeft het hoofdbestuur besloten dit evenement toch doorgang te laten vinden. Om eenieder nog de kans te geven zijn of haar paard hiervoor aan te melden wordt de inschrijftermijn verlengd:
inschrijven tot 12 augustus a.s. kan nog voor 15 euro per paard en vermelding in de catalogus
Inschrijven na 12 augustus tot 20 augustus is mogelijk voor 25 euro per paard, zonder vermelding in de catalogus maar op een inlegvel bij de catalogus.


Voor de sportdag zijn de rubrieken inmiddels goed gevuld en kan er op vrijdag 26 augustus een mooi programma worden uitgevoerd. 
Zoals eerder gemeld vindt de inschrijving voor de Nationale Veulenkeuring Haflingers en Nationale Elitekeuring Haflingers plaats volgens de gebruikelijke procedure, u ontvangt nadat uw paard is geselecteerd op de Centrale Keuring van uw regio automatisch een uitnodiging via het secretariaat in Rosmalen.
Goed nieuws: het hoofdbestuur kan overnachtingsmogelijkheden bieden voor u en uw paard
op een locatie in de omgeving van PSC Lichtenvoorde. Er wordt een locatie op slechts 3,5 kilometer afstand van het evenement ingericht zodat uw Trekpaard kan overnachten. Dit is overdekt en kan dus ook worden gebruikt om uw paard keuringsklaar te maken voor de exterieurkeuring. Wilt u voor uw Haflinger gebruik hiervan maken informeer dan even naar de mogelijkheden. Op deze locatie zal vrijdagavond ook een gezellige BBQ-avond plaatsvinden. Informatie hierover en aanmelden (uiterlijk 20 augustus) kan via nks2022kvth@gmail.com.
Uiteraard bent u als publiek van harte welkom op beide dagen. De toegang is gratis!
Sponsoring Nationale Keuring- en Sportdagen & Nationale Veulen- en Elitekeuring 2022
Wilt u bovenstaand evenement sponsoren?De volledige sponsormap kunt u vinden via Nieuwsitem.aspx?ID=386 en u kunt contact opnemen via pr@kvth.nl of nks2022kvth@gmail.com

Onze partners