Nieuwsitem

Horse Event 2022

05-08-2022

Het klinkt heel veelbelovend, maar we hebben dit jaar ook echt het meest veelzijdige programma ooit voor je in petto op Horse Event. Hoe we dat zo zeker weten? Door de splitsing in twee weekenden kunnen we het veel beter afstemmen op de doelgroep. Waar jij als jeugdige paardenfan voorgaande edities vooral was aangewezen op de Jeugd Piste en de Paardenpraat Stage, komen daar nu ook de Sport Piste en de Recreatie Piste bij met een supercool programma volledig afgestemd op jouw wensen. Maak je dus maar klaar voor een supervet jeugdprogramma waarin jouw grote idolen en de populairste influencers twee dagen lang shinen! Verder vind je in het promodorp natuurlijk weer meer dan 100 winkeltjes met de coolste paardenspullen.  
https://horse-event.nl/

PAARDENSTRAAT
De locatie van de Paardenstraat ligt evenals 2019 parallel aan de buitenzijde van de hallen.Stamboeken maken er gezamelijk een gezellige straat van, Het Trekpaard en De Haflinger mogen natuurlijk niet ontbreken. 

RASSENDEFILE
Er vindt een dagelijks rassendefilé vindt plaats in de Recreatie Piste. Tijdens het rassendefilé gaat het om de oorsprong, inzet en veelzijdigheid van het ras.

Onze Partners dit jaar zijn, 
Excellent Horse, verzorgingsproducten voor je paard(en) 
Excellent Horse is een eigen merk van hofmananimalcare.
Vraag in je ruitersportwinkel naar Excellent Horse.

Equidrone, videograaf/beeldmaker voor de paardensector.
-Een promotiefilm van jouw onderneming
-Een film van een manege les of workshop zowel binnen als buiten
-Een herinnering van jou en je paard op beeld
-Verschillende reels voor social media op beeld
-Een promotiefilm van jouw merk of product
-Een film van een clinic of reclame hiervoor
-Jouw verhaal in beeld

Onze partners