Nieuwsitem

Throwback time Horse-Event 2022

26-09-2022

10 en 11 september het weekend van Horse-Event Youth,speciaal gericht op de jeugd.Iedereen kon zijn hart ophalen bij de 3 showpistes.
In het promodorp meer dan 100 stands met de mooiste paardenspullen.
De paardenstraat is speciaal ingericht voor stamboeken, voor de KVTH 2 stallen beschikbaar met dubbele standruimte.
Voor het eerste weekend zijn Jorien Houterman en Mandy Jongman benaderd om de KVTH te gaan vertegenwoordigen, beide meteen enthousiast en hadden er veel zjn in om Horse-Event voor de eerste keer te mogen meemaken met trekpaard Evelien van het Zuideinde en de haflinger Stromae van t Klaverhof. Het eerste weekend beide dagen heerlijke zon met 25 graden, een prima sfeertje met duizenden mensen die door de paardenstraat lopen en kennis maken met verschillende rassen.

17 en 18 september ons tweede weekend genaamd Horse-Event Pro, dit weekend gericht op inhoudelijke clinics en demo’s van toonaangevende topsporters en trainers. Nienke Lankhof en Nanneke Naaldenberg zijn op vrijdagavond met Waltimore van de Haflingerhoeve en Bartel van s’Gravenpolder afgereisd naar de overnachtingplaats waar de paarden in een ruime stal konden verblijven, we bedanken het fjordenstamboek voor de mogenlijkheid beide weekenden voor de overnachtingen dichtbij Locatie Horse Event, Expo Haarlemmermeer
De weersomstandigheden waren minder gunstig gestemd, veel regen maar af en toe een blauwe lucht met opklaringen.

De vier paarden zijn een publiekstrekker in de paardenstraat, volop aandacht en heel veel knuffels van de kinderen, tijdens het opzadelen mocht iedereen dichtbij komen, alles maar dan ook alles vonden de paarden prima, de aandacht, het aanraken, erop zitten. Ons Trekpaard en de Haflinger met hun geweldig brave karakter zorgde voor een glimlach met de opmerking naar papa, mama, opa of oma, kijk ik mag op de foto met het paard.

Het rassendefilé is een ware must voor iedereen, volle tribunes, de sfeer die er heerst. En dan betreden het trekpaard en de haflinger de recreatiepiste, superleuke reacties vanuit het publiek.  

Iedereen die lid is geworden tijdens Horse-Event: welkom bij onze vereniging! 
                        
De PR-Commissie bedankt de partners https://www.facebook.com/ExcellentHorseFB/
                                                                            https://www.facebook.com/equidrone.nl

Dankzij jullie mochten de paarden shinen en alles mooi in beeld gebracht.
 


Onze partners