Nieuwsitem

Activiteitendag 6 november 2021

30-09-2021

Zaterdag 6 November zijn we de hele dag te gast bij Manege de Hoffmeijer in Ambt Delden. Iedereen met een Haflinger of Trekpaard is welkom op deze dag, je kan aan meerdere onderdelen meedoen ook als je geen lid ben je welkom om mee te doen.

De volgende clinics bieden we deze dag aan:

Springen:
Onder begeleiding van Hanneke Held ga je een leuke en leerzame clinic tegemoet in kleine clubjes ga je grenzen verleggen en heerlijk een rondje springen. Toegankelijk voor iedereen die kennis wil maken met een hindernis. Ook aan de ervaren ruiter is gedacht, voor hen zal er een uitdagend parcours staan.

Kegeltjes rijden:
Onder begeleiding van Toon Brooijmans leer je de fijne kneepjes van het vak en ga je aan het einde van de clinic gemakkelijk door alle poortjes en blijven alle ballen op de pionnen liggen.
Leuk voor elke aanspanning en ook voor elk niveau. Wij zorgen voor een leuk uitdagend kegeltjes parcours

Trec clinic
Deze dag nemen Hans en Margot je mee naar de PTV hindernissen in de TREC. Wil jij kennis maken met deze veelzijdige sport check dan snel de website TREC Lessen | Hippische Trainingen (trec-lessen.nl) en meld je aan om kennis te maken met deze leuke tak van de sport
TREC uitleg 2021.pdf

Schriktraining:
Aan de hand of onder het zadel kan je meedoen met deze leuke oefening. Hoe gaat jouw paard en vooral jij om met alle enge obstakels in de binnenbak. Deze trainingen worden ook bij de bereden politie gedaan. Dus wie weet heb jij straks ook een heus politie paard..

Buitenrit:
Lekker je verstand op 0 en gaan met  die banaan. Zadel of span je paard aan en ga lekker een rondje rondom de hoffmeijer. Wij hebben een leuke route uitgezet die jij alleen of met een gezellig groepje kan gaan rijden. De route zal ongeveer zo’n 10 kilometer lang zijn.

Dressuurproef 
Ben je druk aan het oefenen voor de IBOP of voor een andere klasse meld je dan aan om onder begeleiding je proef te gaan rijden en ontvang direct tips en tricks voor een volgende keer.
Je gaat met een jurylid 20 minuten de baan in om je proef te rijden en krijgt direct tips en uitleg van een ervaren jurylid. Dit kan onder het zadel of aangespannen.

INSCHRIJFORMULIER 6 NOVEMBER HOFFMEIJER AMBT DELDEN.docx