Nieuwsitem

Centrale Keuringen Regio Oost 2018

05-06-2018

Toch wel een speciaal moment als je als interim voorzitter het voorwoord mag schrijven voor de eerste centrale keuringen van de regio Oost. Als gevolg van de structuur wijziging, die bijna is afgerond binnen de KVTH, vormen met ingang van 2019 de afdelingen Gelderland en Overijssel de regio Oost. Beide besturen waren echter van mening dat we dan ook in 2018 de centrale keuringen gezamenlijk zouden moeten houden.

Als bijlagen ontvangt u het premieplan voor 2018 en het inschrijfformulier voor de keuringen. Bij de vorming van een nieuwe regio hoort ook een nieuw, gezamenlijk, e-mailadres. Dit is voortaan oost@kvth.nl.  De interim secretaris is Marinka Navis van afdeling Gelderland. De contactgegevens staan vermeld op het premieplan.

Nieuw dit jaar is dat eigenaren van paarden voor stamboekopname extra informatie over hun paard mogen aanleveren. Deze informatie kan tijdens de keuring via de omroepster worden gedeeld met het publiek. U kunt bij deze informatie bijvoorbeeld denken aan behaalde resultaten van dit paard of van de ouders. Eigenaren dienen zelf hun informatie aan te leveren bij het secretariaat van de afdeling (contactinformatie zie vorige alinea) met duidelijke vermelding welk paard het betreft.

De besturen van de afdeling Gelderland en Overijssel wensen u allen een mooi, succesvol en sportief keuringsseizoen toe.

Jos Nijland, interim voorzitter KVTH regio Oost

 

Lees verder over CK Haflingers

Lees verder over CK Trekpaarden