Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Centrale Keuring Noord

juli 8, 2023 @ 9:00 am - 5:00 pm

Beste leden van regio Noord,

Op 8 juli 2023 wordt de Centrale Keuring regio Noord georganiseerd te Tolbert, in de bijlagen vindt u de benodigde informatie en een inschrijfformulier.
Om de organisatie en administratie zo vlot mogelijk te laten verlopen willen wij u verzoeken om digitaal in te schrijven via de website. Hierbij kunt u uw paard(en) in de juiste rubriek inschrijven en in het veld opmerkingen aangeven of u een box wilt huren. In het veld opmerkingen kunt u ook de samenstelling van de stalgroep, fokgroep, merrie met afstammelingen en generatiegroep noteren. Dit vereenvoudigt en versnelt de administratieve afhandeling.
Indien u uw paard(en) aanmeldt voor stamboekopname dient het bedrag van € 19,- per paard gelijktijdig met het inschrijfgeld te worden voldaan. U schrijft uw paard apart in voor de stamboekopname via de website, naast de inschrijving voor de premiekeuring.
Tevens wijzen wij u erop dat de inschrijving voor de CK pas definitief is als de verschuldigde inschrijfgelden zijn overgemaakt naar de bankrekening van KVTH Noord.
Indien u niet digitaal inschrijft kunt u dit 2023 CK-inschrijfformulier invullen en sturen naar dit mailadres of aangegeven postadres. Gelieve daarop een mailadres te noteren, zodat er bij vragen snel contact met u kan worden opgenomen.
Wij hopen op een mooie dag met veel paarden in Tolbert, zodat we als regio wederom beide rassen van ons stamboek op één dag optimaal presenteren en er samen weer een gezellige dag van kunnen maken!
Met vriendelijke groet,
Jose Hes-Hunnekink
secretaris KVTH regio Noord

 

2023 CK-ledenbrief

Gegevens

Datum:
juli 8, 2023
Tijd:
9:00 am - 5:00 pm
Evenement Categorieën:
,

Organisator

KVTH Noord
E-mail
noord@kvth.nl

Locatie

HJC Manege
Hoofdstraat 53
Tolbert, Groningen 9356 AV Nederland
+ Google Maps